| Справка |
| Календарь |
| Поиск |
| Сообщения за день |
|
|
#561 |
|
mr. Учитель.
|
АзхӀарий варий аз?
|
|
|
#562 |
|
Замужем
|
|
|
|
|
|
|
#563 |
|
...
|
Ву. Дикк дешна а ма ву. Къарадавийчуьн а́роъш схьа-м текхайора цо даиман, амма кхетам болуш вара.
Дикк ла ма дийг1ан ахьа-м цуьнга))))) цуьнан шич вукх Ильдар бохуш, ваша-м ву моьттуш вац со аз цуьнан. И накъоста-м вац ишт пал буьйцуш.
|
|
|
#564 | |
|
Замужем
|
Цитата:
Может и я научусь как быть триллионером)) Ильдар цуьнан ваша ву бохуш ма 1ийна со. Пал буьйци ца буьйци-м ца хаьа суна, амма цуьнан юхь-сибат дайча, цхьа маджнунам иза а хета суна)) |
|
|
|
|
|
|
#565 |
|
...
|
Ма ле нахана©
|
|
|
#566 |
|
Серебро
|
Аяташ, хьадисаш, 1елам-нехан дешнаш дахкадейш, Вежарий, музыкин хьокехь и ца мегаш хилар дуьйцуш долу. Жим-жимма волуш йухавала оцу музыкех. Баркалла!
|
|
|
|
|
|
#567 | |
|
Золото
|
Цитата:
ps: Мгновенные и развернутые ответы, тут только одному человеку) Остальным -запастись терпением. |
|
|
|
|
|
|
#568 | |
|
aetheria
|
Цитата:
Я, например, не знаю точно ничего об этом (в плане аятов, хадисов), но мне проще не рисковать, да и тревожно на душе бывает, когда радио или чет вроде включаю (думаю, вдруг умру в моменте, и у меня спросят во время чего я умерла, и выяснится, что во время песни Стаса Михайлова, к примеру)
|
|
|
|
#569 | |
|
...
|
Цитата:
Делан Элчано ﷺ аьлла: "Цхьа нах бовллане а бевра ма бу сан умматаха - нахац лелар а, (божаршна) дари лелор а, корт бахош х1ума а, зурман г1ирс а (музыкальные инструменты) хьанал деш." Сахьихь Аль-Бухарий, 5590. Тоам буй вайна, вежарий?
|
|
|
|
#570 | ||
|
Золото
|
Цитата:
Но, цхьанна очевидно дерг, вукхунна- может быть, не столь... Разные уровни подкованности, разные стадии расставания с привычками. Может, еще чуток не хватает, чтобы укрепиться на верном пути. И ответ послужит для кого- то, отправной точкой на этом пути... Жоп деллачунна, мел а хуьлаш. Цитата:
|
||
|
|
|